(Αφίσα που κολλήθηκε τέλη Ιούνη- αρχές Ιούλη 1998)


Όχι στο κόμμα των ναζιστών δολοφόνων
ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΩΡΑ Η 'ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ'


Ο δολοφόνος ναζιστής Ανδρουτσόπουλος κρύβεται ενώ ενάντιά του υπάρχει ένταλμα σύλληψης. Ανάμεσα στα άλλα κατηγορείται για "σύσταση συμμορίας". Και όμως η συμμορία που έχει συστήσει είναι γνωστή, νόμιμηκαι μένει ατιμώρητη μετά από δεκάδες αιματηρές επιθέσεις που έχει διαπράξει. Είναι η "Χρυσή Αυγή" της οποίας αυτός είναι ο υπαρχηγός.
Πρόκειται για τους μόνους νόμιμους ανοιχτούς ναζιστές σε όλη τη δημοκρατική Ευρώπη. Είναι νόμιμοι γιατί μαζί τους είναι οι φασίστες μέσα στη Ν.Δ με τη ρητή κάλυψη του Καραμανλή. Είναι νόμιμοι γιατί τους καλύπτει και η λεγόμενη αριστερά που σκανδαλωδώς δεν ζητάει να τεθούν εκτός νόμου οι ναζιστές, επειδή αυτοί είναι αντι-ευρωπαίοι, αντι-αμερικάνοι και φανατικά φιλορώσοι και επειδή υποστηρίζουν όλα τα αντιδραστικά κοινωνικά κινήματα όπως εκείνα των πλούσιων αγροτών και της γραφειοκρατικής υπαλληλίας. Γι΄ αυτό η λεγόμενη αριστερά δεν κατηγορεί για ηθικό αυτουργό της απόπειρας κατά Κουσουρή τη "Χ. Αυγή", αλλά τη κυβέρνηση. Η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία πριν την τελευταία δολοφονική απόπειρα είχεκαλέσει με υπόμνημά της το Υπουργείο Δικαιοσύνης και την Κυβέρνηση να θέσουν εκτός νόμου αυτή τη συμμορία
NA ΑΠΑΙΤHΣOYME να πάρουν θέση τα πολιτικά κόμματα για το ζήτημα της νομιμότητας της "Χ. Αυγής". Να συλληφθεί και να τιμωρηθεί για ηθική αυτουργία η ηγεσία της και να σταματήσει κάθε λειτουργία αυτής της συμμορίας δολοφόνων.


--------------------------------------------------------------------------------

(Αφίσα που τοιχοκολλήθηκε τέλη Οκτώβρη 1999 για το ρατσιστή-δολοφόνο Παντελή Καζάκο)


ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ


Τον δολοφόνο ρατσιστή τον γέννησε και τον έθρεψε το πιο ρατσιστικό πολιτικό καθεστώς της Ευρώπης, το ελληνικό.
Αυτό διδάσκει παντού την πολιτιστική ανωτερότητα του "ελληνισμού και της ορθοδοξίας".
Αυτό εξασφαλίζει τη νομιμότητα στους ναζιστές.
Αυτό στερεί από τους μετανάστες, ακόμα και τους πιο παλιούς, κάθε πολιτικό δικαίωμα και επιτρέπει την αστυνομική κτηνωδία εναντίον τους. Ταυτόχρονα χρησιμοποιεί τους μετανάστες για να συντρίψει τα μεροκάματα κι έτσισπέρνει στους ντόπιους εργάτες το ρατσιστικό ξενόφοβο μίσος.
· Να σταματήσει η διδασκαλία στα σχολεία της ρατσιστικής θεωρίας του "έθνους-φωτοδότη"
· Όχι στονέο-ορθόδοξο μεσαίωνα των Χριστόδουλων
· Εκτός νόμου οι ναζιστές της "Χρ. Αυγής"
· Πολιτικά δικαιώματα στους μετανάστες και περιφρούρηση του ίσου μεροκάματου από τα συνδικάτα σε κάθε κλάδο