ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010

ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ
Όχι στους ναζιστικούς συνδυασμούς της «Χρ. Αυγής»
Όχι στα ψηφοδέλτια που περιλαμβάνουν ναζιστές υποψηφίους

Σε αυτές τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές οι ναζιστές της «Χρ. Αυγής» ζητούν από το λαό να τους ψηφίσει για να καταλάβουν θέσεις σε δημοτικά συμβούλια και περιφέρειες. Με την ανοχή όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, οι μαχαιροβγάλτες και υμνητές του Γ΄ Ράϊχ και της χιτλερικής βαρβαρότητας, εμφανίζονται τώρα σαν εγγυητές της ασφάλειας του λαού!
Στις δημοτικές εκλογές κατεβαίνουν στην Αθήνα με το συνδυασμό «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ» και υποψήφιο τον αρχηγό της ναζιστικής συμμορίας Ν. Μιχαλολιάκο και στη Θεσσαλονίκη με το συνδυασμό «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ». Στις περιφερειακές κατεβαίνουν στην Πελοπόννησο και στη Δυτική Ελλάδα με το όνομα «ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ».
Το εκλογικό πρόγραμμα των ναζιστών για την Αθήνα όπως δήλωσε ο αρχηγός τους στο ΑΛΤΕΡ είναι να οργανωθούν σώματα «ασφάλειας» χρυσαυγιτών με άδειες οπλοφορίας για να αδειάσει την Αθήνα από όλους τους μετανάστες! Αυτή η δήλωση έγινε σε εκπομπή πλατιάς τηλεθέασης χωρίς να προκαλέσει ούτε την ελάχιστη αντίδραση από κράτος και κόμματα ενάντια στο κατέβασμα στην Αθήνα του ναζιστικού συνδυασμού. Το ασύδοτο θράσος των ναζιστών να παρουσιάζουν αυτό το «εκλογικό πρόγραμμα» πηγάζει από το γεγονός ότι αυτό το ίδιο πολιτικό καθεστώς που για χρόνια τους ανέχεται έχει παραδώσει εδώ και καιρό στο ναζιστικό στίφος μία ολόκληρη περιοχή της Αθήνας, τον Άγιο Παντελεήμονα.
Πρωταγωνιστικό ρόλο ξανά στην προστασία του ναζισμού στη χώρα έχει και σε αυτές τις εκλογές το ΛΑΟΣ που έχει ενσωματώσει στα ψηφοδέλτιά του υποψηφίους της ομάδας του πρώην χρυσαυγίτη υπαρχηγού Δ. Ζαφειρόπουλου με κύριο εκπρόσωπο τον κατηγορούμενο για ναζιστική επίθεση Δ. Παπαγεωργίου, υποψήφιο στην περιφέρεια Αττικής με τους Άδωνι Γεωργιάδη – Θ. Πλεύρη, τους θερμούς υποστηρικτές του ανοιχτού ναζιστή Κ. Πλεύρη.
Πρώην χρυσαυγίτη υποψήφιο κατεβάζει και ο συνδυασμός της Ζέτας Μακρής (ΝΔ) στο Βόλο. Πρόκειται για τον απόστρατο αξιωματικό Π. Αλτζερίνο που στις βουλευτικές του 2009 κυκλοφόρησε σαν υποψήφιος της Χ.Α. φυλλάδιο στο οποίο ανέφερε ότι: «Συνεργαζόμαστε και στηρίζουμε το Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή, γιατί εκπροσωπεί στην χώρα μας τους γνήσιους εθνικιστές... Προσπαθούμε για το καλύτερο, για να γνωρίσει η νεολαία τον εθνικισμό»… Γνήσιοι εθνικιστές οι υμνητές του Χίτλερ!
Η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία καλεί κάθε δημοκράτη σε κάθε δήμο, σε κάθε γειτονιά να καταδικάσει και να ξεσκεπάσει κάθε συνδυασμό που αποτελείται ή περιλαμβάνει ανοιχτούς υμνητές του ναζισμού και της κτηνωδίας του Γ΄ Ράιχ.
Καλούμε τους δημοκράτες και όλο το λαό να καταγγείλουν το ελληνικό κράτος και τα κοινοβουλευτικά κόμματα για την παραβίαση κάθε δημοκρατικής αρχής με την ασυλία και την προστασία που δίνουν στους ναζιστές και να απαιτήσουν να βγουν οι ναζιστές εκτός νόμου.