ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΑΚΚΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΩΡΑ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»

ΤΑ ΕΞΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Τα ξημερώματα της Κυριακής 12/8 μία ομάδα πέντε ρατσιστών δολοφόνων πάνω σε μοτοσικλέτες δολοφόνησαν με κτηνώδη τρόπο έναν 19χρονο Ιρακινό μετανάστη.
Σύμφωνα με την ίδια την αστυνομία οι δολοφόνοι είναι ρατσιστές. Όμως μόνο μια ρατσιστσική συμμορία υπάρχει στη χώρα που γυρνάει καθημερινά σε μηχανοκίνητες αγέλες και ξυλοκοπεί άγρια, ματώνει, ταπεινώνει και απειλεί τη ζωή και την περιουσία εκατοντάδων μεταναστών, ιδιαίτερα από την προεκλογική περίοδο μέχρι σήμερα. Υπάρχουν δεκάδες αναφορές και καταγγελίες ενάντια στη Χ. Αυγή για τέτοιες επιθέσεις ενώ μέλη της έχουν καταδικαστεί για δολοφονικές επιθέσεις. Άλλωστε οι απειλές της ΧΑ απέναντι στους μετανάστες είναι ανοιχτές και επίσημες. Μία εβδομάδα μετά τις εκλογές της 6 Μάη, η Χ.Α. ανάρτησε ως εξής σε έναν εκπρόσωπο της πακιστανικής κοινότητας που μίλησε «για ένα κόμμα που βγαίνει στους δρόμους με όπλα και μαχαίρια και αποκαλείται πολιτικό»: «Θα μπορούσαμε να του απαντήσουμε (έγραψε η ΧΑ ατην ιστοδελίδα της): «Αν δε σας αρέσει να πάτε στην πατρίδα σας». Επειδή, όμως, είμαστε Χρυσαυγίτες, θα του απαντήσουμε το εξής: «Σας αρέσει δε σας αρέσει, θα πάτε στην πατρίδα σας»!». Εννοούσαν προφανώς ότι αν δεν πήγαιναν στην πατρίδα τους, θα τους περίμενε η ωμή βία. Χώρια λοιπόν από τα αστυνομικά στοιχεία, υπάρχουν όλα εκείνα τα πολιτικά στοιχεία που δείχνουν τουλάχιστον την ηθική αυτουργία της Χ.Α. και στην πρόσφατη δολοφονία.

Κι όμως κανένα από τα υπόλοιπα έξι κόμματα της Βουλής, δεν κατάγγειλαν τη δολοφονική συμμορία της Χ.Α. όχι μόνο σαν την πρώτη και κύρια ύποπτη της δολοφονίας, αλλά ούτε καν σαν πολιτικά υπεύθυνη γι’ αυτή, όπως συστηματικά δεν την καταγγέλλουν όλο αυτό τον καιρό σε κανένα επίπεδο για το κύμα των επιθέσεων της. Αυτό το τελευταίο θα ήταν το λιγότερο που θα έκαναν οποιαδήποτε όχι δημοκρατικά αλλά στοιχειωδώς πολιτισμένα κόμματα που απλά θα ήθελαν να σταματήσουν αυτό το ρατσιστικό αίμα. Αν βέβαια ήταν δημοκρατικά θα απαιτούσαν εδώ και χρόνια και ακόμα περισσότερο τώρα, που η συμμορία έχει αποθρασυνθεί να τεθεί εκτός νόμου, και ως τότε θα την αποδοκίμαζαν διαρκώς στη Βουλή και στον τύπο και θα απαιτούσαν οι τραμπούκοι της να κυνηγιούνται αστυνομικά και να τιμωρούνται δικαστικά όπως θα γινόταν σε κάθε δημοκρατική χώρα. Αλλιώς πως είναι δυνατό να υπάρξει στοιχειώδης ασφάλεια για τα θύματα της δολοφονικής συμμορίας όταν αυτή είναι στη Βουλή, όταν παίρνει το 50% των ψήφων των αστυνομικών της χώρας και κυρίως όταν τα άλλα κόμματα τη θέλουν νόμιμη και μάλιστα στο πολιτικό απυρόβλητο και τόσο πολύ ώστε να υποχρεώνουν τα τηλεοπτικά κανάλια να παρουσιάζουν διαρκώς τις θέσεις της και να την εμφανίζουν σαν ένα κανονικό και «καθώς πρέπει» κόμμα;

Στην πραγματικότητα το δημοκρατικό πρόβλημα στη χώρα μας μόνο στην πιο ωμή και ακραία του έκφραση είναι πρόβλημα Χρ. Αυγής. Το αληθινό πρόβλημα είναι ότι έχουμε ένα ολόκληρο κρυφοναζιστικό καθεστώς και των υπόλοιπων κομματικών ηγεσιών που προστάτεψαν και προστατεύουν πολιτικά επί χρόνια αυτή τη ναζιστική συμμορία. Και τούτο γιατί αυτή η συμμορία είναι το πιο κατάλληλο εργαλείο ωμής κτηνώδους βίας που θα χρειαστεί κάποια στιγμή να την ασκήσουν όλες αυτές οι ηγεσίες ενάντια στους δημοκράτες για λογαριασμό του κοινού αφεντικού τους που είναι η ρώσικη νεοναζιστική υπερδύναμη. Ακόμα και στο μεταναστευτικό που φαίνεται ότι η «ΧΑ» και οι άλλες 6 ηγεσίες διαφέρουν, δεν διαφέρουν. Απλά έχουν μοιράσει ρόλους. Τα υπόλοιπα κόμματα δηλαδή, ιδιαίτερα ο ΣΥΝ και το ψευτοΚΚΕ, δουλεύοντας σαν προβοκάτορες εξασφαλίζουν πολιτικά τα ανοιχτά σύνορα για να διεκπεραιώνεται η πιο μαζική παράνομη μετανάστευση ακόμα και τώρα πάνω στη μεγαλύτερη ανεργία όλων των εποχών. Ταυτόχρονα στοιβάζουν τους παράνομους μετανάστες στο κέντρο μιας τσακισμένης πρωτεύουσας μαζί με κάθε λογής εγκληματίες και έτσι προσφέρουν στη ΧΑ τα θύματα που αυτή έχει αναλάβει να μαχαιρώνει. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνουν πολιτικά την «Χ.Α» να επιβάλει τη βία της σαν τάχα σωτηρία της φτωχολογιάς και να εκπαιδεύει το λαό στην ρατσιστική ανθρωποφαγία που θα είναι αργότερα απαραίτητη για να εξολοθρεύονται οι ντόπιοι δημοκράτες, οι εθνοθρησκευτικές μειονότητες, οι εβραίοι και οι όποιοι ξένοι «εχθροί λαοί».
Ζούμε ήδη έναν καθεστωτικό ναζισμό που απλά δεν έχει εκδηλωθεί σε όλη τη γραμμή αλλά εξασκείται προς το παρόν κυρίως ενάντια στους μετανάστες, και μάλιστα κατά προτίμηση στους παλιούς εγκατεστημένους μετανάστες, πριν χτυπήσει μαζικά τους δημοκράτες, αν και αυτό το έχει κάνει ήδη σε πολλές περιπτώσεις ανάμεσά τους και σε μέλη της ΟΑΚΚΕ.

Η ΟΑΚΚΕ και η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία καλούν το λαό να αντισταθεί στον καθεστωτικό ναζισμό αρχίζοντας να σχηματίζουν το πιο πλατύ δημοκρατικό αντιφασιστικό μέτωπο καταρχήν ενάντια στα ναζιστικά τάγματα της ΧΑ, ένα μέτωπο που στο διάβα του θα αποκαλύψει τους προστάτες τους οι οποίοι επίσης χρησιμοποιούν φασιστική πραξικοπηματική πολιτική βία με δεξιό ή με «αριστερό» πρόσωπο. Η Χρυσή Αυγή φαίνεται δυνατή αλλά στην ουσία είναι η αχίλλεια φτέρνα όλου του διακομματικού φασισμού που έχει τσακίσει τη χώρα οικονομικά και ηθικά.

Αθήνα, 13 Αυγούστου 2012