ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ
(12/1/2009)

ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ Ο ΝΑΖΙΣΤΗΣ Κ. ΠΛΕΥΡΗΣ

- Nα μην κρυφτεί και αυτή η δίκη από τα ΜΜΕ
- Nα αποκαλυφθεί το ΛΑ.Ο.Σ
- Όχι στον κανιβαλικό αντισημιτισμό που εξαπλώθηκε και στη δικαιοσύνη

Στις 14 Γενάρη θα εκδικαστεί η έφεση του ναζιστή Κ. Πλεύρη κατά της απόφασης που τον καταδίκασε σε 14 μήνες φυλάκιση με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο 927/79 για πλήθος αποσπασμάτων του φιλοχιτλερικού αντισημιτικού βιβλίου του «Εβραίοι, όλη η αλήθεια» που προκαλούν ρατσιστικό μίσος και βία. Σε αυτό ο ναζιστής καλεί στην εξόντωση των εβραίων και υμνεί με πάθος τον Χίτλερ, τα SS και το Γ΄ Ράιχ λέγοντας ότι «οι σημαίες του θα κυματίσουν ξανά».
Οι ναζιστές καταφεύγουν αυτή τη στιγμή στη ρατσιστική θεωρία περί «συλλογικής ευθύνης» όλων των Εβραίων για τον πόλεμο που διεξάγει το κράτος του Ισραήλ με τη Χαμάς για να στοχοποιήσουν για μία ακόμα φορά κάθε Εβραίο πολίτη σε όλο τον κόσμο
. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση η κρατική πολιτική του Ισραήλ απέναντι στους Παλαιστίνιους και η επίκληση των νεκρών αμάχων που βρίσκονται και στις δύο πλευρές μίας τοπικής σύρραξης να δικαιολογήσουν το κάλεσμα σε επανάληψη της φρίκης του Ολοκαυτώματος, δηλ. της μεθοδικά οργανωμένης, μαζικής και στοχευμένης εξόντωσης έξι εκατομμυρίων αθώων Εβραίων.
Όσο περισσότερο το χιτλερικό φίδι ξερνάει το δηλητήριο του στην κοινωνία, τόσο περισσότερο πνίγεται η νέα δίκη από τα ΜΜΕ και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα που οι εκπρόσωποί τους μιλάνε καθημερινά στα δελτία ειδήσεων, αλλά δεν έχουν πει κουβέντα για αυτή την υπόθεση. Μέσα σε αυτή τη σιωπή κρύβεται το ΛΑ.Ο.Σ, το κόμμα που έχει βουλευτές και πιο προβεβλημένα στελέχη του, τους ανοιχτούς υπερασπιστές του ναζιστή, Α. Γεωργιάδη και Θ. Πλεύρη (ο πρώτος διαφήμισε το βιβλίο στην τηλεόραση σαν «το αγαπημένο του» και ο δεύτερος ήταν συνήγορος του Κ. Πλεύρη στη δίκη). Με τον ίδιο τρόπο κρύβεται και το τρομακτικό σκάνδαλο της υποστήριξης του Κ. Πλεύρη από δικαστικούς λειτουργούς (τους εισαγγελείς Λ. Λαζαράκο και Π. Ματζούνη και την εφέτη Μ. Παγουτέλη που χαρακτηρίζουν αυτό το εγχειρίδιο γενοκτονίας «επιστημονικό έργο» ή «ιστορική έρευνα»). Ομόφωνα το δικαστήριο είχε εξώσει από τη δίκη την πολιτική αγωγή με απόφασή του που ισχύει και για τη συζήτηση της έφεσης. Στο μεταξύ ο εισαγγελέας Σπ. Μουζακίτης που έκατσε το ναζιστή στο σκαμνί πέρασε από πειθαρχική εξέταση!

Το πνίξιμο της δίκης και η αναβίωση του κανιβαλικού αντισημιτισμού είναι προάγγελοι φασισμού. Καλούμε τους δημοκράτες να στηρίξουν την καταδίκη του ναζιστή Κ. Πλεύρη και να απαιτήσουν τη δημοσιότητα της δίκης

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΙΣ 14/1
(Λουκάρεως και Λεωφ. Αλεξάνδρας, 6ος ορ, στις 9πμ, στο Α΄ Πενταμελές Εφετείο)