Eνημέρωση για την καμπάνια της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας
(18/08/2010)

Πολύ θερμή ανταπόκριση έχει μέχρι τώρα η καμπάνια της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας με μηνύματα από πολλούς δημοκράτες σε Ελλάδα και εξωτερικό που έστειλαν επιστολές στον πρωθυπουργό και στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Έχουμε λάβει μηνύματα συμπαράστασης από οργανώσεις στην Ελλάδα (Αντιεθνικιστική Κίνηση) και στο εξωτερικό (Never Again, Regional Center for Minorities). Το κάλεσμα για συμμετοχή στην καμπάνια έχει διαδοθεί πλατιά με δημοσιεύσεις και καλέσματα σε συμπαράσταση σε ιστοσελίδες και μπλογκ, και μέσω του πανευρωπαϊκού δικτύου i-care. Δημοσιεύουμε στη διπλανή στήλη συνδέσμους σε ιστοσελίδες και μπλογκ που έχουν αναρτήσει το κάλεσμα για συμμετοχή στην καμπάνια.
Η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία έχει στείλει εκατοντάδες μηνύματα και έχει απευθυνθεί μεταξύ άλλων σε όλες τις πολιτικές ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σε ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα και σε όλες σχεδόν τις εβραϊκές κοινότητες της Ευρώπης.
Ευχαριστούμε όλους όσους έχουν μέχρι σήμερα ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας για την υποστήριξη τους καθώς και τις ιδέες και τις προτάσεις που μας στέλνουν για τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία της καμπάνιας.

Καλούμε όλους τους δημοκράτες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη να καταγγείλουν τη νομιμοποίηση του ναζισμού στη χώρα μας και να συμπαρασταθούν στα διωκόμενα μέλη μας.
Στείλτε το κείμενο της καταγγελίας και δήλωσης συμπαράστασης και διαδώστε το σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε!