: 35,

ANTINAZI INITIATIVE

TEL-FAX: 2105232553
e-mail antinazi: info@antinazi.gr
ENGLISH

 

Αληθιν τιμωρα της εγκληματικς ναζιστικς οργνωσης της «Χρυσς Αυγς» σημανει:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ-ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ

Καταγγελα λων των κοινοβουλευτικν ηγεσιν γιατ προστατεουν πολιτικ και ποινικ τη συμμορα

Στη δκη της ναζιστικς “Χρ. Αυγς”, παρλο που τα χιλιδες θματα της ουσιαστικ εμποδστηκαν να καταθσουν εξαιτας της συνεχιζμενης τρομοκρατικς της δρσης παρλληλα με την παρουσα της σαν νομοθτη στη Βουλ, αποδεχτηκε παταγωδς τι λοι οι κατηγορομενοι ταν μλη μιας εγκληματικς οργνωσης. Κι μως η εισαγγελας της δρας Οικονμου πρτεινε την αθωση λων τους πλην του δολοφνου πυροκροτητ της δκης. Αλλ η χρα δεν συγκλονστηκε καθς κμματα και ΜΜΕ πρασαν στα ψιλ αυτ το τρομερ ανησυχητικ σημδι. Γι αυτ οι δημοκρτες αντιφασστες πρπει να κινηθον και να απαιτσουν την τιμωρα των εγκληματιν και απ το δικαστριο αλλ και απ αυτος που χει αποδειχτε τι στη χρα μας κατευθνουν τις πολ σημαντικς δικαστικς αποφσεις: τον επσημο πολιτικ κσμο που η στση του υπρξε ως τρα προστατευτικ για τη συμμορα. τσι:

1ον λες οι κοινοβουλευτικς ηγεσες αποδχτηκαν στην πρξη τον ποινικ νμο που ο ΣΥΡΙΖΑ λλαξε πριν την απφαση της δκης ο οποος α) κανε πιο δσκολο να επιβληθε σε λα τα στελχη και μλη της ΧΑ η βασικ βαρι ποιν, αυτ για «σγκρτηση και νταξη σε εγκληματικ συμμορα» αλλζοντας στο ευμενστερο για αυτ τις προποθσεις για να αποδοθε αυτ η κατηγορα, β) μεωσε τις ελχιστες ποινς για τα ηγετικ στελχη της συμμορας απ 10 χρνια σε 5 (!), εν τσι κανε και πιο εκολο κποια απ αυτ που θα μπαιναν φυλακ να αποσπσουν αναστολ μχρι το εφετεο, γ) και το πιο σημαντικ, κατργησε την αφαρεση των πολιτικν δικαιωμτων για σους φυλακιστον, οπτε οι ναζιστικς συμμορες του Μιχαλολικου, του Κασιδιρη και του Λαγο θα μπορον να κατβουν στις εκλογς ακμα και αν κποιος απ τους αρχηγος τους εναι στη φυλακ.

2ον Εν σε μια δημοκρατικ χρα η δκη της ναζιστικς αυτς συμμορας θα ταν το πολιτικ τλος της γιατ το εγκληματικ της ργιο θα βγαινε στο φως, εδ ΟΛΑ τα κοινοβουλευτικ κμματα φρντισαν ο πολς κσμος να μην μθει επ 5,5 χρνια τι γινε στη δκη αυτ, αφο η τηλεραση δηλαδ το βασικ ενημερωτικ μσο των μαζν λα αυτ τα χρνια και σε λα τα κανλια κρυψε εντελς την ακροαματικ διαδικασα και το σχολιασμ της. Τα υποτιθμενα αριστερ «αντιφασιστικ» κμματα ποτ δεν καναν θμα αυτν την απκρυψη, εν ποτε καταγγλθηκαν για τη στση τους ριξαν την ευθνη αποκλειστικ στους δικαστς, (που εναι πραγματικ νοχοι γιατ διξανε τις τηλεορσεις απ το δικαστριο χωρς πντως η πολιτικ αγωγ να εξεγερθε), και στα ιδιωτικ κανλια. μως ο μεγαλτερος καναλρχης εναι η εκαστοτε κυβρνηση, οπτε η ΝΔ και κυρως ο «αντιφασστας» ΣΥΡΙΖΑ θα μποροσαν με τα 4 κρατικ κανλια να παρουσιζουν και να σχολιζουν σο θελαν τη δκη αφο δημοσιεονταν τα απομαγνητοφωνημνα πρακτικ της. Απ την λλη το ψευτοΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ σαν αντιπολτευση θα μποροσαν να καταγγλουν διαρκς στον τηλεοπτικ χρνο που δικαιονται την τηλεοπτικ προστασα των ναζ απ τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ οπτε αυτματα θα την τερμτιζαν.

3ον Το πιο σημαντικ: οι ελληνικς κοινοβουλευτικς ηγεσες επτρεψαν επ 30 χρνια να ειδικ ελληνικ ασχος. Πρκειται για το τι φησαν πρακτικ ανενχλητες απ την αστυνομα και απ τη δικαιοσνη αγλες ναζιστν, κυνηγν μεταναστν να ματνουν ανθρπους μες τους δρμους με καταγεγραμμνα πνω απ 2500, και επτρεψαν σε αυτος τους θαυμαστς των SS να εναι νμιμοι, να μπουν στη Βουλ και να νομοθετον για πρτη φορ στον κσμο μετ τον Β παγκσμιο πλεμο χωρς ποτ να το κνουν αυτ, οτε ακμα το κνουν ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ πολιτικ ζτημα. Μλιστα η ψευτοαριστερ επτρεψε να γνει δεκτ απ τα δικαστρια και να λειτουργσει με να ανοιχτ ρατσιστικ καταστατικ σαν εργατικ συνδικτο το απσπασμα της ΧΑ στη Ζνη Περματος δπλα στο συνδικτο Μετλλου του ΠΑΜΕ. Στην πραγματικτητα το διακομματικ καθεστς πγε τους ναζ-κανβαλους σε δκη μνο αφο πιστηκε αφρητα απ το Συμβολιο της Ευρπης και αφο πρτα η συμμορα δολοφνησε ναν αγαπημνο στη νεολαα αντιφασστα πως ο Π. Φσσας. μως επμεινε πντα στο βασικ, στην πολιτικ νομιμτητα τους, ακμα και τρα που οι κτηνδεις επιθσεις τους αν και μειωμνες συνεχζονται, εν η δκη με το να σρνεται με διακομματικ ευθνη επ τσα χρνια μσα στη σιωπ επτρεψε στους δολοφνους να αποφυλακιστον στη διρκει της και να ανασυνταχθον σε να πιο πουλη και πολμορφη βση.

Η πολιτικ ασπδα που βζει μπροστ του το καθεστς, ιδως η ψευτοαριστερ, για να υπερασπζει τη νομιμτητα των ναζιστικν συμμοριν χωρς να θεωρεται προσττης τους εναι εκενο το ρεμα που εμφανζεται σαν το πιο συνεπς αριστερ και λει τι οι ναζ πρπει και μπορον να νικηθον μνο απ τη βα του λαο, και τι οι επανασττες δεν πρπει να ζητον ποτ απ το κρτος της αστικς τξης να απαγορεσει τους ναζ γιατ ττε αυτ θα απαγορεσει και τους επανασττες. Αυτ χι μνο δεν το λεγε ποτ η πραγματικ αριστερ, ιδιατερα η πιο κυνηγημνη και παρνομη, αλλ ταν αυτ που απαιτοσε να βγουν εκτς νμου οι φασστες, επειδ αυτο ταν οι χειρτεροι δικτες της μσα στο σνολο της αστικς τξης. μως το πιο βασικ που πετχαινε με αυτν την πολιτικ της η πραγματικ αριστερ ταν τι αποκλυπτε τα αστικ κμματα που θελαν την νομιμτητα των φασιστν σαν τα πιο φιλοφασιστικ, οπτε ξκοβε τις δημοκρατικς μζες απ αυτ και τις κρδιζε στο πλατ αντιφασιστικ της αγνα. Τρα τα ελληνικ αστικ κμματα ιδως τα ψευτοαριστερ μνουν ΟΛΑ εντελς στο απυρβλητο ταν νομιμοποιον τους ναζ, εν η αστικ τξη δεν χει απολτως καννα πρβλημα να κυνηγει κθε γνσιο εχθρ της χοντας νμιμους τους ναζ.

Η αιτα της ανομολγητης αλλ ουσιαστικς προστασας που δνουν οι κοινοβουλευτικς ηγεσες στη ναζιστικ συμμορα και στις μεταμορφσεις της εναι η βαθτερη σμπλευση τους με αυτν στη διεθν πολιτικ. Γιατ οι πιο ισχυρς ηγετικς ομδες σε λα τα κοινοβουλευτικ κμματα θλουν την Ελλδα στρατηγικ στο πλευρ του παγκσμιου κντρου κθε φασιστικο ρεματος, που εναι ο νεοχιτλερικς ανερχμενος ιμπεριαλιστικς ξονας Ρωσας-Κνας, του οποου η ΧΑ (και οι πρσφατες μεταμορφσεις της) εναι ο πιο ξετσπωτος και δουλικς χειροκροτητς.

Εκτς απ το πιο στρατηγικ απσπασμα του ρσικου σοσιαλιμπεριαλισμο, την ηγεσα του ψευτοΚΚΕ που διλυσε το παλι αληθιν ΚΚΕ για λογαριασμ του, λες οι υπλοιπες κοινοβουλευτικς ηγεσες θλουν να εμφανζονται σαν φλοι των δυτικν ιμπεριαλιστν. Αυτ γιατ βολεει τους ρωσοκινζους φασστες απερως περισστερο να βρσκεται μια δουλικ τους Ελλδα μσα στην Ευρπη σαν βση τους για να διεισδσουν σε αυτν, παρ σαν μια ακμα Συρα ξω απ αυτν. Η χρησιμτητα αυτς της τακτικς φανεται στα κρσιμα βτο των ελληνικν κυβερνσεων υπρ της Ρωσας και της Κνας στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ, στο πσο δνουν στρατηγικς υποδομς και δκτυα σε Ρωσα και Κνα μσα στην Ελλδα, και πνω απ λα στο πσο η Ελλδα κατφερε και σπρωξε μακρι απ την ΕΕ και στην αγκαλι του ρωσοκινζικου ξονα χρες κλειδι σαν την Τουρκα και τη Βρεια Μακεδονα. λα αυτ τα πτυχε η διπρσωπη ελληνικ αστικ τξη επειδ οι δυτικο ιμπεριαλιστς απ την ταξικ φση τους περισστερο συμπλουν με τον ρωσοκινζικο ξονα παρ του αντιστκονται. Δηλαδ συνεχζουν την πολιτικ του Μονχου απναντι στους νους Χτλερ, πως οι πργονο τους απναντι στους παλιος.

Για λους τους παραπνω λγους πλη ενντια στη “Χρυσ Αυγ” χωρς ταυτχρονη πλη ενντια στις ηγετικς κομματικς ομδες της αστικς τξης, κλασικς και νου «αριστερο» τπου, δεν μπορε να υπρξει. Αυτ θα αποδειχτε και στη συνχεια της ποιας δικαστικς απφασης της 7 του Οκτβρη.

Η πιο μεγλη μχη με τους ναζδες εναι μπροστ και χι πσω μας